Events

CCC ontlast u door de gehele of gedeeltelijk organisatie uit handen nemen. Congres of conferentie? Bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst? Product of perspresentaties? Geen zorgen voor, tijdens of na uw evenement!

Met inlevingsvermogen, een bron aan creativiteit, orginaliteit en deskundigheid bouwt CCC graag aan uw evenement. Door enthousiasme, zorgvuldige coördinatie, hoge betrokkenheid met gedrevenheid zorgt CCC dat uw evenement een succes wordt. Hoe? Door een praktische instelling, vooruitdenkend te zijn en altijd een plan B te hebben.

CCC heeft voor vele opdrachtgevers events en bijeenkomsten georganiseerd; bijvoorbeeld raads-en statenledenbijeenkomsten en informatiebijeenkomsten voor gebiedsontwikkelingen Grenscorridor N69 en De Ruit. Maar ook diverse openingen en congressen, bijvoorbeeld voor het samenwerkingsverband MozaïekBrabant, BrabantStad en Federatie Brabantse Bouw Sociëteiten. CCC heeft tevens speciale events op maat georganiseerd, zoals de doop van twee boten voor Waterbus. Ook is CCC als presentator of moderator in te zetten voor evenementen. Zo was CCC de host van de opening van het Van Gogh-Roosegaarde fietspad en presenteerde deze avond in het Engels!

CCC zet kennis en ervaring zó in dat de organisatie vlekkeloos verloopt en de juiste snaar wordt geraakt. Uw inhoudelijke boodschap wordt optimaal overgebracht en uw doelstelling(en) worden gehaald.

Wilt u weten wat CCC voor u kan betekenen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

 

 

Foto: Marc Bolsius