Over Crystal Clear Communications

Dolfijnen staan symbool voor vrijheid, heelheid en hogere kennis. Het zijn intelligente, communicatieve dieren die graag in teamverband opereren. Ze zijn opgewekt, speels en helpen graag anderen door samenwerking. Daar staat exact Crystal Clear Communications voor.

Er komen meerdere dolfijnen terug in het logo: 

  • De 1e voor de C van Crystal: omdat het helder moet zijn wat u wilt, waar u naar toe wilt, wat u heeft te bieden en vooral waarom!
  • De 2e voor de C van Clear: duidelijkheid, omdat u dit nodig hebt om uw doelen te bereiken.
  • De 3e voor de C van Communications: de basis van succesvol zaken doen.

Ik ben Patricia van Doorne, drijvende kracht achter CCC. Mijn opvoeding, mijn opleidingen, mijn vrienden en werk hebben me gevormd tot een creatieve (mee)denkende doener. Als flexibele enthousiasteling ben ik een ‘deadline bestendig’ persoon die sterk is in plannen, structureren en organiseren. Ik ben een een teamplayer die sociaal is ingesteld. Maar bovenal een doorzetter, een goede communicator en luisteraar, die ook taalkundig sterk en efficiënt werkend is. Creativiteit is belangrijk in het communicatievak: in teksten en beeld! Daarom ben ik aanvullend op het communicatievak ook gestart als fotografe. Veelzijdigheid en gedrevenheid zijn enkele van mijn sterke punten. Ik vertel hier onder andere meer over in het Brabants Dagblad, dat CCC koos als voorbeeld in een artikel over succesvolle zzp-ers.

Download hier mijn CV voor meer informatie.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik kan mensen in beweging brengen, ben in staat verschillen te overbruggen en weet mensen met verschillende perspectieven samen te brengen. Door anders te durven kijken en denken, door interactie te stimuleren en door enthousiasme en een positieve benaderingswijze. Helder en duidelijk communiceren gaat het beste door ‘simpelweg te kijken’ naar wat er leeft en speelt en wat mensen beweegt. Interactie stimuleren en mensen meenemen in het proces. Stap voor stap op weg naar het resultaat, daar staat CCC voor.

Patricia24  
Foto: Aniek Nooyen Fotografie

Vrijwilligerswerk

Ondernemen doe ik met hart en ziel. En ook geheel belangeloos via vrijwilligerswerk (inzet van tijd, kennis, middelen en netwerken):

  • Vormgeving, inhoud en tekst voor website tennisvereniging Skinlo ter ere van 50-jarig jubileum (maart-mei 2011) en advisering van 2009-heden;
  • In de weekenden vrijwilliger bij Dierentehuis Den Bosch (sinds mei 2010).
  • PR & Communicatie commissie waterpolovereniging PSV opgezet en voorzitter geweest (2003-2006).